Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Simone Bolelli

Den italienske tennisspelaren Simone Bolelli som föddes den 8:e oktober 1985 förvånade alla med spelets höga nivå och stabilitet. Han proffsdebuterade år 2003 och sedan dess har han gjort sitt bästa för att utveckla sitt spela under ledning av Umberto Rianna. Bolelli spelade i många högklassiga turneringar och i de alla fyra GS-turneringarna – US Open, French Open, Wimbledon och Australian Open. År 2015 vann Bolelli Australian Open i dubbel tillsammans med Fabio Fognini och de blev Italiens första par som vunnit en GS-turnering. Idag är Simone Bolelli en av tennisvärldens mest igenkända tennisspelare trots att han inte än nått stora framgångar i singelspel.

Fast Simone Bolelli är bara på 60:e plats i singel i världsrankningen är han tydligen en mycket begåvad tennisspelare och visar fantastiska resultat i dubbelspel. Kanske är han skapat för att spela dubbel. Bolelli har 4 titlar i dubbel och är på 10:e plats i världsrankningen. Simone Bolelli är säkert en mycket lovande tennisspelare som har allt för att förbättra sitt spel och överraska sina supportrar med fantastiska vinster.

Tennisprodukter av Simone Bolelli

Tennis är en av de populäraste sporterna. Det här spelet lockar alla med sin elegans, snabbhet och passion. Men de professionella tennisspelarna vet att det är de minsta detaljer som framgången beror på. Det gäller bland annat tennisutrustning och tillbehör. I spelet mellan lika bra tennisspelare vinner den som känner sig säkrare och bekvämare på tennisbanan. Simone Bolelli är välmedveten om detta och därför väljer han endast de bästa kläderna, skorna och tennisracketarna. Ingen vill förlora på grund av att man inte tänkt igenom alla detaljerna vid förberedningen till spelet. Simone Bolelli föredrar Hydrogen tennisutrustning och professionella Babolat tennisracketar av Babolat Pure Drive linjen. Det är just de racketar som låter Bolelli segra till och med i de svåraste spelsituationerna.

Simone Bolellis outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Nu kan man beställa förstklassiga tennisracketar med bara två klick. Man har en unik chans att skaffa sig den tennisracket som ens favoritspelare spelar med. Bli en professionell tennisspelare med Tennis-Point! Vid köpet får man dessutom bra rabatt på produkten. Vi garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet!

Simone Bolelli Outfits

(1 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Simone Bolelli Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
