Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Sara Errani

Sara Errani är en välkänd italiensk kvinnlig tennisspelare som är så älskad av tennisälskare på grund av sin passion till tennisen. Hon föddes den 29:e april 1989 och började sin professionella karriär i tennisen år 2002. Idag är hon på tredje plats bland italienska tennisspelare och på 21:a plats i singel i världen. Dessutom tar hon 29:e plats i dubbel. År 2012 blev särskilt framgångsrikt för Errani eftersom det är just då hon vann tre titlar i French Open 2012. Hon är en av de bästa tennisspelarna på grusbanan. I Australian Open 2012 nådde hon kvartfinalen i singel och finalen i dubbel. I French Open 2012 kom hon till finalen i både singel och dubbel; dessutom vann hon turneringen i dubbel med Roberta Vinci. Paret deltog också i Australian Open 2013 och 2014. När de vann Wimbledon Women’s Doubles 2014 blev Sara Errani och Roberta Vinci det fémte tennisparet som vunnit karriär-GS. Tack vare sin unika spelstil lyckades Sara Errani vinna tre av fyra historiska turneringar. Nästa är Wimbledon.

Tennisprodukter och spelstil av Sara Errani

Det är tack vare kraftfulla och precisa servar att Sara Errani som spelar under ledning av Pablo Lozano och David Andres har blivit så berömd. Hon känner sig säker på tennisbanan till och med när hon spelar mot mer avancerade tennisspelare, och detta väcker allas respekt. Sara Errani är bäst på att spela på grusbanor för hon kan välja den bästa positionen på banan och sparar sina styrkor. Dessutom är den italienska tennisspelaren bra på att spela dubbel och slå överslag. Hon vet att det är detaljer som spelar en stor roll när man spelar mot en lika stark tennisspelare. Dessa detaljer är bland annat tennisutrustning och tillbehör. Sara Errani föredrar kläder och skor av sitt sponsorvarumärke Nike medan hon spelar med Babolat tennisracketar och tycker speciellt om kraftfulla Pure Drive+ racketmodeller med Babolat strängning.

Sara Erranis outfits på Tennis-Point

Nu har man en unik chans att skaffa sig samma tennisracket som Sara Errani spelar med. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Varje tennisälskare hittar här något för sin smak. Dessutom får man köpa alla produkterna med betydlig rabatt. Med Tennis-Point får man exklusiv kvalitet, garanti på alla produkter och säkert köp. Bli en professionell tennisspelare med Tennis-Point!

Sara Errani Outfits

Din sökning gav inga träffar.