Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Sabine Lisicki

Den tyska professionella tennisspelaren Sabine Lisicki tar 30:e plats i WTA-rankningen idag. Hon föddes den 22:a september 1989 och proffsdebuterade år 2006. Nu spelar Lisicki under ledning av Christopher Kas. Sabine Lisicki nådde sin första framgång när hon kom till kvartsfinal i Wimbledon 2009. Samma år vann hon sin första WTA-titul. I mars 2010 skadade Lisicki tyvärr sin ankel. Då verkade det att hennes karriär tog slut men år 2011 gjorde hon fantastisk comeback och blev den andra kvinnliga tennisspelaren i Wimbledons historia som nådde semifinal med wildcard. Hennes mest framgångsrika år blev år 2012 då Lisicki kom i Wimbledon kvartsfinal och hamnade på 12:e plats i världsrankningen. Lisicki erövrade sin första titul år 2014 när hon vann Hong Kong Tennis Open. Lisicki har 4 WTA-singeltitlar och 2 ITF-singeltitlar och 4 WTA-titlar i dubbel. Sabine Lisicki är så uppskattad och berömd först och främst tack vare sina spel i Wimbledon. Hennes främsta prestation är utan tvivel fjärde plats på OS London 2012. Lisicki når också vissa framgångar i dubbelspel. Det är klart att Sabine Lisicki fortfarande är en mycket lovande tennisspelare så vi kan hoppas på att se hennes nya vinster.

Tennisprodukter och spelstil av Sabine Lisicki

Lisicki är känd som en mycket aggressiv och kraftfull tennisspelare. Sabine Lisicki slår fantastiska överskruvar och snabba servar – allt med imponerande självsäkerhet. I början av sin karriär var Lisicki dålig på att spela på gräs men med tiden har hon blivit bättre på detta och nu är det hennes favoritbana. Vad gäller tennisracketar väljer Lisicki dem mycket noggrannt. Hon tror att spelets resultat ofta beror på tennisutrustning och kläder, speciellt när man spelar mot en lika stark tennisspelare. Sabine Lisicki föredrar Nike tennisskor och tillbehör och Yonex tennisracketar. Den speciella racketlinjen med fantastiska egenskaper för tävlingar låter Lisicki känna sig säker i alla spelsituationer.

Sabine Lisickis outfits på Tennis-Point

Det har aldrig förut varit så lätt att välja den passande tennisutrustningen! I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Man får dessutom stora rabatter på alla produkterna. Tänk bara att du får skaffa dig de bästa tennistillbehör av Sabine Lisicki till minimalpris! Vi garanterar köpets säkerhet. I Tennis-Point får man förstklassig tennisutrustning, exklusiva erbjudanden och stor rabatt. Välj online köp och bli en professionell tennisspelare!

Sabine Lisicki Outfits

Din sökning gav inga träffar.