Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Roberta Vinci

Den italienska kvinnliga toppspelaren Roberta Vinci har förvånat alla med sina fantastiska spel mot tenniseliten. Hon föddes den 18:e februari 1983 och proffsdebuterade år 1999. Idag tar Roberta Vinci 15:e plats i singel och 60:e plats i dubbel i världsrankningen. Men det är inte alls hennes högsta resultat. I oktober 2012 var Roberta Vinci världsettan i dubbel och världselvan i singel. Bland hennes senaste prestationer kan man märka hennes skakande vinst över den nuvarande världsettan Serena Williams i Amerikanska öppna 2015. Roberta Vinci är också känd för sina fantastiska spel i dubbel. Hon har bland annat vunnit Franska öppna 2012, Amerikanska öppna 2012, Australiska öppna 2013 och Wimbledon 2014. Roberta Vinci med sin medspelare Sara Errani är det femte paret i historien som vunnit karriär-GS. Roberta Vinci har 9 WTA- och 9 ITF-singeltitlar, 25 WTA- och 10 ITF-titlar i dubbel och många andra rekord och prestationer. Roberta Vinci meddelade att hon skulle sluta karriären år 2016 så vi ska ta särskild hänsyn till hennes kvarstående spel.

Tennisprodukter av Roberta Vinci

Roberta Vinci är en av de mest igenkända tennisspelarna i tennishistorien. Under sin karriär vann hon olika slags priser och titlar. Avd gäller hennes spelstil kan Roberta Vinci spela olika, hon byter attackens riktning snabbt och utnyttjar motspelarens minsta fel. Roberta Vinci spelar perfekt såväl från baslinjen som vid nätet. Hon vet att erfarenhet inte alltid är tillräcklig för att vinna idag. Det är mycket viktigt att välja de mest passande tennisutrustningarna och tillbehören inför varje spel för med dem känner man sig säker och bekväm på tennisbanan. Roberta Vinci spelar med Babolat turneringsracketar och särskilt med Pure Drive racketmodellen som förenar kraft och precisering vid servar. Roberta Vinci föredrar Nike tenniskläder och skor. Det finns inga tvivel på att efter att hon slutat med tennisen kommer Roberta Vinci att få en plats i någon sportsorganisation och supportrarna kommer ihåg hennes fantastiska spel.

Roberta Vinci outfits på Tennis-Point

Nu har man en unik chans att skaffa sig de högkvalitativa tennisprodukter som toppspelare använder. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap, kläder och skor av världens ledande varumärken. Man får rabatt på alla tennisprodukter och vid köpet får man desutom rabatt vid nästa köp. Begagna tillfället och köp förstklassiga tennisprodukter av kända tennisspelare nästan gratis.

Roberta Vinci Outfits

Din sökning gav inga träffar.