Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Richard Gasquet

Den här franske tennisspelaren skiljer sig från de andra proffsspelarna. Man kan till och med säga att Richard Gasquet är en legendarisk spelare. Han började sin professionella karriär 2002 och på 10 år har han nått betydliga framgångar. Gasquet föddes den 18:e juni 1986 i Frankrike men nu bor han i Schweiz. Han har blivit välkänd för sina kraftiga slag och fantastiska servar. Dessuton använder han förstklassig tennisutrustning.

Richard Gasquet nådde toppen av karriären 2007 när han blev 7:e i världen. På 2007 och 2015 nådde han semifinalen i Wimbledon. Fram till nyss har Gasquet fått 13 singeltitlar, vilket gör honom en av de mest framgångsrika framska tennisspelarna. Richard Gasquet litar på HEAD och använder HEAD Extreme Graphene XT MPA racketen. Nu kan man köpa den och många andra tennisprodukter i vår butik.

Köp online de här fantastiska tennisprodukterna av Richard Gasquet

Den här spelaren har inte bara kraftiga slag utan även fantastisk stil. Med tenniskläder som vi erbjuder utvecklar man sitt spel och kompletterar stilen. I vår butik hittar man ett stort urval av Richard Gasquet tennisprodukter så alla hittar säkert något för sin smak. Vi erbjuder bland annat HEAD tennisracketar, tennisväskar, tennissträngar och andra viktiga tillbehör. Fäst uppmärksamhet på varierande tennisskor som ger precision och lätthet.

Tennis-Point presenterar ett brett sortiment av tennisprodukter som tillfredsställer alla behov. Begagna det unika tillfället om du tänker köpa en eller flera modeller av Richard Gasquet tennisutrustning! Välj det som passar dig perfekt och betala online på det bekvämaste sättet. Njut av online shopping med oss!

Richard Gasquet Outfits

(6 Artikel)

Tennisskor (2 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

Tennissträngar (2 Artikel)

Annat (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Richard Gasquet Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
