Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Returservice

JPRS

Kostnadsfri och enkel hantering av din retur

För att föra returen sån enkel som möjligt för dig ställer Tennis-Point en returservice till ditt förfogande. Här förklarar vi i några få enkla steg hur du utan problem och framförallt utan kostnad kan skicka tillbaka din vara till oss.

Returservice

Skapa din returblankett här

Steg 1

Skapa och skriv ut dokument

return_step1

Skriv ut dina returblanketter och lägg returformuläret tillsammans med varorna i paketet.

Steg 2

Klistra på etiketten

return_step1

För att din retur ska komma säkert fram till oss måste du klistra på den utskrivna returetiketten på kartongen. Klistra helt enkelt över den gamla etiketten.
Kom också ihåg att skriva ut ångerblanketten och fylla i den och lägg den tillsammans med den ifyllda retursedeln i paketet.

Steg 3

Lämna in paketet

return_step3

Lämna in dina returer enkelt och kostnadsfritt till någon av alla våra filialer (beroende av vald leverantör). OBS: Spara kvittot tills du fått en bekräftelse av oss på att vi mottagit din retur.

Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Returservice | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
