Tennisskor (1 Artikel)
En annan (2 Artikel)
Tennisracket (2 Artikel)
Video
Wilson
2.700 kr 1.820 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-väskor (1 Artikel)
Tennis-strängar (2 Artikel)
Tennisracket (2 Artikel)
Sale -43%
Wilson
2.720 kr 1.560 kr
20% extra rabatt
Code: SUPER20
20% extra rabatt
Code: SUPER20
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (2 Artikel)
Tennis-strängar (2 Artikel)
-30%
Luxilon
300 kr 210 kr
Tillgängliga storlekar:

Philipp Kohlschreiber

Den tyske tennisspelaren Philipp Kohlschreiber föddes den16:e oktober 1983 och proffsdebuterade år 2001. Han har många gånger fövvånat tennisälskarna med fantastiska segrar. Idag är Kohlschreiber på 29:e plats i världsrankningen och den bästa tyska tennisspelaren. Kohlschreiber har 6 singeltitlar och 7 titlar i dubbel. Hans bästa resultat i ATP-rankningen är 16:e plats i singel som han hamnade på den 30:e juli 2012 och 51:a plats i dubbel.

Philipp Kohlschreibers första spel i en GS-turnering var år 2003. År 2012 kom han till kvartsfinalen i Wimbledon. Philipp Kohlschreiber är en särpräglad tennisspelare. Han är den senaste tennisspelare i maj 2015 som vunnit över Novak Djokovic före kvartsfinal i Grand Slam. Точность и щепетильность в подготовке к любому соревнованию делают Philipp Kohlschreiber förbereder sig noggrannt för varje spel och överväger varje sin rörelse på tennisbanan vilket gör honot elitspelare som kan vinna över toppspelarna i alla slags turneringar.

Tennisprodukter och spelstil av Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber är universalspelare som spelar lika bra på alla slags tennisbanor. Vi vet kanske vad hans hemlighet är i – han väljer tennisutrustning och redskap noggrannt. Kohlschreiber slår lika kraftfulla slag i alla spelsituationer, såväl från baslinjen som nära nätet. Hans slag verkar att vara enkla först men sedan visar det sig att de har styrka och spinn. Philip Kohlschreiber tränar under ledning av Markus Wislsperger. Kohlschreiber är känd för sin kraftfulla backhand. Vad gäller tenniskläder och skor samarbetar Kohlschreiber med Asics varumärket och föredrar Wilson tennisracketar av Pro Staff linjen med Natural Gut strängning och tillbehör av samma varumärke.

Philipp Kohlschreibers outfits på Tennis-Point

Det har aldrig förut varit så lätt att köpa de tennisprodukter som ens favoritspelare använder. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här hittar alla tennisälskare säkert något för sin smak. Tennis-Point garanterar produkternas kvalitet och köpets säkerhet. Man får dessutom betydlig rabatt på alla produkterna. Tänk att du har en unik chans att utrusta dig med de bästa tennisracketarna och tillbehär till överkomliga priser! Begagna det!