Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Martina Hingis

Den legendariska schweiziska kvinnliga tennisspelaren Martina Hingis är känd inte bara bland tennisälskare utan också bland idrottälskare i hela världen. Hon bevarade sin position som världsetta i världsrankningen under 209 veckor vilket är i sig en stor prestation. Idag är hon världstvåa i dubbel medan i juni 1998 tog hon första plats i dubbel. Martina Hingis började sin professionella karriär år 1994 och sedan dess har hon förvånat alla med sina fantastiska spel mot planetens bästa kvinnliga tennisspelare. Tack vare sin unika spelstil har Martina Hingis fått 43 WTA-titlar och 2 ITF-titlar i singel och 50 WTA-titlar och en ITF-titel i dubbel. Martina Hingis har vunnit 5 GS-turneringar, bland annat 3 Australiska öppna, en Wimbledon och en Amerikanska öppna. Hon har dessutom vunnit 11 GS-turneringar i dubbel och 4 GS i mixeddubbel. År 1998 vann hon två GS-turneringar. Vid sidan av att hon har fått många titlar i vuxentennis hade Martina Hingis bra resultat redan då hon var junior. Hingis är en av de viljestarkaste tennisspelarna. Under sin karriär har hon haft många skador men varje gång har hon återvänt till den professionella tennisen. Martina Hingis är med i International Tennis Hall of Fame och den första globala ambassadören där. Tennis Magazine tidskriften inkluderade henne till listan över 30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future. Martina Hingis är en av de starkaste tennisspelarna i historien. Vi hoppas att få se många av Martina Hingis spel i toppturneringar.

Tennisprodukter av Martina Hingis är tillgängliga

På 1990-talet sponsrades Martina Hingis av Sergio Tacchinis varumärke men sedan hade de några tvister. Lite senare erkände Martina Hingis att Sergio Tacchini valt opassande tennisskor för henne, vilket orsakade en skada år 1999. Samma år ingick Martina Hingis kontrakt med adidas. Sedan dess har Martina Hingis valt tennisutrustning och skor mycket noggrant. Hon föredrar Tonic kläder och spelar med Yonex tennisracketar, bland annat Ezone Ai 100 turneringsracketen. Hingis tillbehör är också av Yonex. Martina Hingis är en av världens ledande tennisspelare och många vill vara som hon.

Martina Hingis outfits på Tennis-Point

Nu behöver man inte vandra i butikerna för att köpa de önskade tennisprodukterna. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning, kläder och skor av världens ledande varumärken. Alla tennisprodukterna är tillgängliga till låga priser och vid köpet får man dessutom rabatt vid nästa köp. Utrusta dig för kommande spel med Tennis-Point!

Martina Hingis Outfits

Din sökning gav inga träffar.