Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Lucie Safarova

Den tjeckiska tennisstjärnan Lucie Safarova är välkänd i hela världen. Och det är tack vare hennes fantastiska spel mot planetens bästa kvinnliga tennisspelare. Lucie Safarova föddes den 4:e februari 1987 och proffsdebuterade år 2002. Idag är Safarova världsnian i singel och världsfyran i dubbel som är hennes bästa resultat hittils. Hennes största resultat i singel är dock 4:e plats i världsrankningen som hon hamnade på i september 2015. Lucie Safarova har vunnit 6 WTA- och 7 ITF-singeltitlar och 8 WTA-titlar i dubbel. Hon gjorde ett genombrott år 2014 då hon kom till semifinal i Wimbledon. År 2015 vann den tjeckiska tennisspelaren Australiska öppna. I dubbel är Lucie Safarova inte mindre framgångsrik, hon och Bethanie Mattek-Sands vann Franska öppna 2015. Vi kan vara säkra på att Lucie Safarova med sin unika spelstil vinner ännu fler turneringar i framtiden och visar sitt fantastiska spel.

Tennisprodukter och spelstil av Lucie Safarova

Lucie Safarova är en mångsidig tennisspelare och kan nästan allt i tennisspelet. Trots att hon är vänsterhänt utför hon lika kraftfulla slag med högra handen. Dessutom slår hon fantastiska överskruvar och vet hur man kan förvirra motspelaren. Tennisexperterna jämför Lucie Safarova med toppspelaren Rafael Nadal. Och det talar för sig själv. Som alla professionella tennisspelare vet Lucie Safarova att det är detaljerna som gäller på tennisbanan, särskilt när man spelar mot en lika avancerad tennisspelare. Dessa detaljer kan bland annat vara tennisutrustning och tillbehör. Det är svårt att tro på detta men man kan förlora hela spelet om man inte valt passande tennisracket eller skor. Låt oss upprepa det en gång till: man ska ta i hänsyn varenda detalj! Ibland kan man tycka att man vinner eller förlorar bara av en slump men det är inte så. Lucie Safarova använder bara de bästa tennisprodukterna, hon föredrar Nike tennisskor och Wilson Juice 100 turneringsracketen. Safarova tränar under ledning av Rob Steckley. Lucie Safarova är en mycket lovande tennisspelare och vi kommer säkert att se hennes fantastiska spel och nya prestationer.

Lucie Safarova outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av världens ledande varumärken. Här kan man köpa högkvalitativa tennisracketar, tillbehör och andra tennisprodukter av kända tennisspelare till kanonpriser. I Tennis-Point hittar alla det de önskar sig. Känn dig som proffsspelare med Tennis-Point!

Lucie Safarova Outfits

(28 Artikel)

Tennisracketar (2 Artikel)

Tenniskläder (23 Artikel)

Tennisskor (2 Artikel)

Tennissträngar (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Lucie Safarova Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
