Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Laura Robson

Den brittiska tennisspelaren Laura Robson föddes den 21:a januari 1994. Trots sin ålder har hon redan förvånat alla med sitt fantastiska spel i de främsta turneringarna. Tänk bara att hon debuterade år 2007 i en ITF juniorturnering och redan nästa år vann hon Wimbledon Junior Girl’s turneringen! Då var Laura Robson bara 14 år! Den brittiska tennisspelaren började sin professionella karriär i vuxentennis år 2008 och sedan dess har hon överraskat oss med sina fantastiska spel. Hon var frånvarande ganska länge och därför förlorade hon sin höga position i världsrankningen. Laura Robsons bästa resultat hittills har varit 27:e plats i singel som hon fick i juli 2013 och 82:a plats i dubbel (september 2015). Även om vi inte skådat henne spela på länge vet vi säkert att Laura Robson med sin unika spelstil visar sitt fantastiska spel och överraskar alla med nya vinster. Laura Robsons största prestation är silvermedalj på OS 2012 i London som hon fick i dubbel med Andy Murray. Paret spelade också i finalen av Hopman Cup. Laura Robson är den första brittiska kvinnliga tennisspelaren sedan Samantha Smith (1998) som nått kvartsfinal i GS-turneringar (Amerikanska öppna 2012 och flera GS-turneringar 2013). Hon är också den första sedan Jo Durie (1990) som nått finalen i en av de främsta WTA-turneringarna.

Tennisprodukter och spelstil av Laura Robson

Laura Robson var årets bästa nykomling enligt WTA-rankningen (2012), hon är känd för sina fantastiska forehand (hon är vänsterhänt). Det är märkningsvärt att hennes spelstil som innehåller attackerande slag med vänstra handen är absolut unik, vilket förvirrar hennes motspelare. Den brittiska tennisspelaren tycker om att dominera på tennisbanan och diktera sitt spelmönster. Laura Robson tränar under ledning av Mauricio Hadad som ledde henne till stora framgångar. Laura Robson vet säkert att det är detaljerna så som tennisutrustning och tillbehör som påverkar spelresultatet när man spelar mot en lika bra tennisspelare. Därför väljer hon tennisracketar, kläder och skor mycket noggrannt. Laura Robson föredrar sin sponsors Nike tennisprodukter och Wilson tennisracketar. Nu spelar Robson med Wilson Blade 98 racketmodellen. Laura Robson har visat sig som tennisspelare på en mycket hög nivå så alla ser fram emot hennes nya segrar. Vi hoppas på att lycka kommer att vara vid den begåvade brittiska tennisspelarens sida.

Laura Robson outfits på Tennis-Point

Det har aldrig varit så lätt att skaffa sig tennisutrustning! I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken. Vi är stolta över att vi erbjuder bara de bästa tennisprodukterna som finns! I Tennis-Point köper man tennisprodukter med rabatt och får rabatt vid nästa köp. Begagna det unika tillfället och utrusta dig för det kommande spelet.

Laura Robson Outfits

Din sökning gav inga träffar.