Tenniskläder (7 Artikel)
Nyhet
Nike
620 kr 470 kr
Tillgängliga storlekar:
Nyhet
Nike
680 kr 620 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artikel)
-33%
Luxilon
300 kr 200 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-väskor (1 Artikel)
Tennisracket (1 Artikel)
Video
Wilson
2.700 kr 1.700 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennis-strängar (2 Artikel)
Grepp tejp (1 Artikel)

Juan Martin del Potro

Den kände argentinske tennisspelaren Juan Martin del Potro föddes den 23:e september 1988 och proffsdebuterade år 2005. Han erövrade supportrarnas hjärtan med sin entusiasm, energi och viljestyrka på tennisbanan. Fast Juan Martin del Potro inte befinner sig i toppen idag och tar bara 582:e plats i singel i världsrankningen är han fortfarande igenkänd och uppskattad. Förr i tiden var han världsfyran i singel och tog 105:e plats i dubbel. Juan Martin del Potro är den enda tennisspelaren förutom ”The Big Four” som vunnit över Rafael Nadal och Roger Federer i en turnering. Den argentinske tennisspelaren har dessutom gjort den längsta pausen mellan två vinster i GS-turneringar. År 2005 vann han Franska öppna och hans nästa vinst i en GS-turnering hände först 35 år senare då han vann Amerikanska öppna 2013. Juan Martin del Potro är känd under namnet ”Delpo”. Hans största prestation i karriären är möjligen bronsmedalj på OS 2015 i London. Det finns inga tvivel på att Juan Martin del Potro med sin unika spelstil överraskar oss med sina fantastiska spel och nya vinster. Vi ser fram emot hans framgångar i GS-turneringar.

Tennisprodukter och spelstil av Juan Martin del Potro

Juan Martin del Potro är en av de bästa tennisspelare som föredrar försvarsspel. Han tränar under ledning av Franco Davin och föredrar att spela från baslinjen och slå överskruvar. Det är märkningsvärt att Juan Martin del Potro väljer tennisutrustning och tillbehör mycket noggrannt. Han tar i hänsyn varenda detalj och försöker utnyttja alla situationer för att få det bästa resultatet. Vad gäller tenniskläder och skor väljer den argentinske tennisspelaren Nike varumärket. Han spelar med Wilson tennisracketar och speciellt med Wilson K-Factor 6.1 95 racketmodellen med Luxilon ALU Power strängning. Juan Martin del Potro fortsätter spela med just Wilson K-Factor 6.1 95 modellen fast det finns nya racketmodeller eftersom det var med den här racketen han vann Amerikanska öppna 2009.

Juan Martin del Potro outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken. Här kan man köpa de tennisprodukter som ens favoritspelare använder. Bagagna det unika tillfället att bli närmare tennisstjärnan! Vi erbjuder stora rabatter och rea. Alla köp är 100 procent säkra. Bli bättre med Tennis-Point!