Tenniskläder (6 Artikel)
adidas
620 kr 570 kr
Tillgängliga storlekar:
Tennisskor (1 Artikel)
-28%
adidas
1.660 kr 1.200 kr
Tillgängliga storlekar:
Grepp tejp (3 Artikel)

Jo-Wilfried Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga som föddes den 17:e april 1985 är på tionde plats i ATP-rankningen idag. Han förvånar alla med sina fantastiska spel mot planetens bästa tennisspelare. Han är en av de populäraste franska tennisspelarna av vår tid. Jo-Wilfried Tsonga började sin professionella karriär i tennisen år 2004 och nu tränar han under ledning av Nicolas Escude och Thierry Ascione. Han är också medlem i den parisiska TCP tennisklubben. Tsonga har vunnit 12 världstitlar och i februari 2012 tog han femte plats i världsrankningen. Han gjorde genombrott i Australian Open år 2008 då han vann över många toppspelare och råkade i finalen. Sedan lyckades tennisspelaren bevara sin position med framgångsrika spel i Australian Open år 2010/2011, Wimbledon 2012 och French Opens 2013 och 2015. Han nådde kvartfinalen i alla GS-turneringar och vann över sådana tennisstjärnor som Roger Federer, Andy Murray, Rafael Nadal och Novak Djokovic. Det är särskilt märkningsvärt att Jo-Wilfried fick en silvermedalj i singel på OS i London. Tsongas spel är alltid mycket lovande och han har aldrig svikit sina supportrar.

Tennisprodukter och spelstil av Jo-Wilfried Tsonga

Tsonga föredrar försvarsspel från baslinjen. Men han känner sig bra också i blandad spelstil. Jo-Wilfried Tsonga är en av de få tennisspelare som som föredrar att spela volleyserv. Han är snabb och stark och har en perfekt spelstil. Jo-Wilfried Tsonga använder förstklassiga tennisutrustningar och kläder, vilket låter honom känna sig säker på alla slags tennisbanor och i alla väder. Under sin professionella karriär har Jo-Wilfried Tsonga bytt racketmodeller och tillverkare flera gånger och år 2009 bytte han Wilson mot Babolat. Han uppskattar Luxilon Alu Power Rough strängningen. Nyligen har han bytt sin Babolat AeroPro Drive + tennisracket mot den nya Babolat Pure Strike racketen. Den nya tennisracketen är inte bara mer kraftfull utan också stiligare.

Jo-Wilfried Tsongas outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av tennisredskap och tillbehör av världens ledande varumärken. Här hittar man också förstklassiga tennisprodukter av Tsonga, de är tillgängliga till exklusivt låga priser. Man har ett unikt tillfälle att få rabatter och köpa de önskade tillbehören nästan gratis. Ala köp är helt säkra och alla produkterna av Jo-Wilfried Tsonga är av garanterat hög kvalitet.