LONDON FINAL DEALS Extra discounts, deals and exclusive offers. Save up to 60% now.

Datasäkerhet

Vår sekretesspolicy är för närvarande endast tillgänglig på tyska. Dessa finns på https://www.tennis-point.de/datenschutz/ En nationell översättning läggs till snart. Nedan hittar du en maskin översatt version på ditt lokala språk:

I. Kontakt

Dessa instruktioner gäller uppgiftsbehandling genom:

Tennis-Point GmbH
Hans-Böckler-Str. 29-35
33442 Herzebrock-Clarholz
Tyskland
E-post: info@tennis-point.se
Telefon: 0852 - 50 38 19
https://www.tennis-point.se/

Dataskyddsansvarig för Tennis-Point finns på ovanstående adress, för dataskyddsombudets uppmärksamhet, eller via e-post på datenschutz@tennis-point.de.

II. Behandling av personuppgifter och art och ändamål

1. Webhosting

Webbhotell för den här webbplatsen är

För att tillhandahålla denna webbplats använder vi Salesforce Commerce Cloud webbhotell, Salesforce.com. Inc, The Landmark @ One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105 ("Salesforce").

Salesforce lagrar denna webbplats på sina servrar (hosting). Erbjudandet av den här webbplatsen kräver att en webhosting-tjänst startas. Användningen av Salesforce sker i enlighet med Art. 6 para. 1 mening 1 lit. f DSGVO på grund av vårt legitima ekonomiska intresse att göra vårt erbjudande tillgängligt på denna webbplats.
I samband med hosting kommer Salesforce att behandla personuppgifter på våra vägnar som följer av följande åtgärder hos användaren:

 • När du besöker vår hemsida.
 • inom ramen för en beställning i vår webbutik.
 • När du skapar och använder ett kundkonto,
 • När du använder vår tillgängliga funktion,
 • i samband med användandet av kontaktformuläret.
 • i samband med våra nyhetsbrev.

Vi har ingått kontraktskontrakt med Salesforce för att använda Commerce Cloud. Genom detta avtal försäkrar Salesforce att de behandlar uppgifterna i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och säkerställer skyddet för den registrerades rättigheter. Salesforce är EU / USA och Schweiz. Med förbehåll för Privacy Shield, har tilldelats TRUSTe Privacy Seal och begränsar tillgången till data i den omfattning som tillåts enligt lag. Dessutom är Salesforce Commerce Cloud certifierat av tillförlitliga säkerhetsstandarder, inklusive PCI-DSS, SOC2, ISO 27001. För mer information om integritet med Salesforce Commerce Cloud, se sekretessmeddelandena. .

2. När du besöker vår webbplats

När du ringer upp vår hemsida https://www.tennis-point.se/ vara webbläsaren som används på din enhetsinformation till servern vår webbplats skickas automatiskt. Denna information lagras tillfälligt i en så kallad loggfil. Följande information samlas här utan ditt ingripande och lagras, och tas bort efter 14 dagar från loggfilerna:

 • IP-adressen för den begärande datorn
 • Datum och tid för åtkomst,
 • Namnet och webbadressen för filen,
 • Jaako webbplats som den är (Hänvisningsadress)
 • Operativsystemet på datorn som begär information,
 • Typ av webbläsare och version samt ytterligare uppgifter som lämnats av webbläsaren (till exempel operativsystemet på din dator).

Uppgifterna behandlas av oss följande ändamål:

 • att säkerställa en smidig förhandlingar av webbplatsen,
 • för att säkerställa en bekväm använda av vår webbplats.
 • att utvärdera systemets säkerhet och stabilitet.
 • till att upptäcka och förebygga attacker på vår hemsida.
 • att kontinuerligt förbättra av webbplatsen samt
 • till andra statistiska och administrativa ändamål.

Den rättsliga grunden för databehandlingen är snäll. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO. Vårt intresse är ovan för databehandling.
Händelse av en attack på våra nätverksinfrastruktur, kommer vi att utvärdera din insamlade IP-adress till påstående eller försvar av rättsliga anspråk.
Dessutom använder vi när du besöker vår webbplats cookies, samt analystjänster. Mer detaljerad förklaring av detta avsnitt IV och V i denna sekretesspolicy.

3. Inom ramen för en beställning i vår webbshop

Om du vill beställa produkter som gäst eller som registrerad kund på vår hemsida, kommer vi behandla följande obligatoriska uppgifter:

 • Hälsningsfras, förnamn, efternamn,
 • en giltig emailadress,
 • Fakturering och leveransadress
 • Beroende på vilken betalningsmetod som valts av dig om tillämpligt betalningsuppgifter (t.ex. kreditkortsnummer)

Dessa data behandlas,

 • gör att du kan identifiera dig som våra avtalspartner
 • att kontrollera data som anges för rimlighet;
 • Betalningsprocessen och frakt din beställning.
 • Om nödvändigt att personalisering av reklam.
 • för bearbetning av någon presentera garantianspråk samt hävda eventuella krav mot dig.

Vi arbetar i samband med din beställning

parcelLab GmbH Landwehrstr. 39 80336 München till exempel Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin

som tjänsteleverantör för logistik och transaktionen anmälningar tillsammans, där vi adress för meddelanden till spårningsnummer, liksom någon ingång avkastning skickar etc. de data som krävs för frakt och eventuella returkostnader inklusive din e-post. Tjänsteleverantören valdes av våra noggranna och beställt, är knuten till våra instruktioner och kontrolleras regelbundet, särskilt när det gäller lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för datasäkerhet. En dataöverföring i länder utanför EES äger inte rum här.
Behandling utförs på din begäran och på sättet. 6 ABS. 1 S. 1 lit. b och lit. f DSGVO för dessa ändamål för fullgörandet av kontraktet och andra förhandsinformation åtgärder, samt våra legitima intressen som krävs.
Personuppgifterna behandlas för beställning av oss lagras fram till utgången av den lagliga garantin och sedan raderas automatiskt, om inte att vi efter artikel 6 punkt 1 s. 1 lit. c DSGVO på grund av skatte- och kommersiella krav för lagring och dokumentation (från tyska handelslagen, strafflagen eller AO) för en längre lagring krävs eller i en ytterligare lagringstyp. 6 ABS. 1 S. 1 lit. en DSGVO har samtyckt.

4. När du skapar ett kundkonto

De erbjuder dig möjligheten att skapa ett kundkonto hos oss. För registrering och skapandet av en kunds konto behöver vi följande information:

 • Hälsningsfras, förnamn, efternamn,
 • en giltig emailadress,
 • Fakturering och leveransadress
 • Lösenord.

Du kan också frivilligt mer information (som t.ex. Göra ditt födelsedatum).
Dessa data behandlas,

 • gör att du kan identifiera dig som kund
 • att kontrollera data som anges för rimlighet;
 • att anpassa reklamverksamhet.
 • för bearbetning av någon presentera garantianspråk samt hävda eventuella krav mot dig.

Vi jobbar med

Emarsys Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (i det följande ”emarsys”)

som en specialiserad service provider för kundhantering relation till dokumentation, administrativa och marknadsföringssyfte tillsammans, skickar den vi din huvuddata (titel, för- och efternamn, postnummer, läge, e-postadress). Denna tjänstprovider valdes av våra noggranna och uppdrag, binds till våra instruktioner och kontrolleras regelbundet, särskilt när det gäller lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för datasäkerhet. En dataöverföring i länder utanför EES sker inte.
Behandling utförs på din begäran och på sättet. 6 ABS. 1 S. 1 lit. b och lit. f DSGVO för dessa ändamål för fullgörandet av kontraktet och andra förhandsinformation åtgärder dels på grund av våra legitima intressen som krävs.
Vi lagrar de personuppgifter som samlas in av oss för registrering och anmälan tills du begär radering av ditt konto mot oss. När det gäller radering önskan, vi bara ger erforderlig information om dina beställningar, om inte en ytterligare lagring på grund av konst. 6 ABS. 1 S. 1 lit b DSGVO till utförandet av kontraktet är nödvändigt eller vi som avses i artikel 6 punkt 1 s. 1 lit. c DSGVO på grund av skatte- och kommersiella krav för lagring och dokumentation (från tyska handelslagen, strafflagen eller AO) för en längre lagring krävs.

5. Im när du använder funktionen back-tillgänglig

Om din önskat objekt är slutsåld, kan du meddela vår back-tillgänglig funktion, så snart objektet är igen tillgängliga. Detta krävs för att ge ditt namn och din e-postadress.
Behandling utförs på din begäran och på sättet. 6 ABS. 1 S. 1 lit. b DSGVO och förhandsinformation åtgärder krävs.
De personuppgifter som samlas in av oss kommer att raderas efter slutförandet av den begäran som du, förutom att vi måste hålla detta pågrund av din begäran eller vi som avses i artikel 6 punkt 1 s. 1 lit. c DSGVO på grund av skatte- och kommersiella krav för lagring och dokumentation (från tyska handelslagen, strafflagen eller AO) för en längre lagring krävs.

6.I samband med användning av vårt kontaktformulär/kundtjänst

Du kan skicka oss allmänna frågor via kontaktformuläret på vår webbplats. Vi kommer att be dig om ditt för- och efternamn och en giltig e-postadress. Vi behöver denna information för att kunna besvara din förfrågan.

Personlig information utöver detta, såsom din adress, ett beställningsnummer eller ditt telefonnummer, samlas inte in om du inte lämnar denna information frivilligt.

Databehandling i syfte att kontakta oss utförs som svar på din begäran och på grundval av artikel 6.1 p. 1 lit. b i DSGVO eller för att skydda våra legitima intressen i enlighet med artikel 6.1 p. 1 lit. f i DSGVO. Vårt legitima intresse är att kunna svara på förfrågningar från våra kunder och därmed säkerställa en fungerande kundtjänst.

De personuppgifter som vi samlar in för att använda kontaktformuläret raderas efter att vi har behandlat din förfrågan, såvida vi inte måste behålla dem på grund av förfrågningens art eller om vi är skyldiga att behålla dem under en längre tid enligt artikel 6.1 p. 1 lit. c i DSGVO på grund av skyldigheter att behålla och dokumentera uppgifter enligt skatte- och handelslagstiftningen (från HGB, StGB eller AO).

a. Freshdesk Service

För att behandla din begäran arbetar vi tillsammans med följande specialiserade tjänsteleverantör, till vilken vi överför de personuppgifter som krävs för detta:

Kundvård genom Freshworks Inc., 2950S. Delaware Street, Suite 201, San Mateo, CA 94403 (nedan kallat ""Freshdesk").

Denna tjänsteleverantör är noggrant utvald och beställd av oss, är bunden av våra instruktioner och kontrolleras regelbundet, särskilt med avseende på lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för datasäkerhet. Freshdesk använder servrar i Europa för detta ändamål, data överförs inte till USA. Se här: https://www.freshworks.com/privacy/data-hosting/

b. Försäljningsmaterial

För kundsupport samarbetar vi med följande specialiserade tjänsteleverantör, till vilken vi överför de personuppgifter som krävs för detta ändamål:

Salesupply Customer Service of Salesupply Deutschland GmbH, Dr.-Detlev-Karsten-Rohwedder-Str. 17, 47228 Duisburg (nedan kallad "Salesupply").

Vi har ingått ett avtal om orderhantering med Salesupply. Genom detta avtal försäkrar Salesupply att de behandlar uppgifterna i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen och säkerställer skyddet av den registrerades rättigheter.

7. I samband med vårt nyhetsbrev

Som kund eller potentiell kund, skulle vi skicka dig vårt nyhetsbrev. Om du inte ännu är vår kund vill få vårt nyhetsbrev, behöver vi bara din e-postadress och Detaljer för att skicka nyhetsbrev om du vill få information om produkter för kvinnor eller för män. Dessutom kan du oss frivilligt ditt första och sista namn, så att vi kan bemöta dig personligen. Sändning sker vid ditt uttryckliga samtycke (art.) 6 ABS. 1 S. 1 lit. en DSGVO). Om du redan är kund, kommer vi skicka dig på grundval av art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f, DSGVO och våra legitima intressen, att informera dig om aktuella produktrekommendationer (direkt marknadsföring).
För personalisering av nyhetsbrevet använder vi följande specialiserade tjänsteleverantörer, som vi nödvändiga personliga uppgifter (e-postadress) samt kunddata, såvida fastställs ett frivilligt kundkonto hos oss har lämna:

Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (i det följande ”emarsys”)

en. Med emarsys kan vi mäta våra registrerade användare och nyhetsbrev mottagare beteende och utvärdera. Detta inkluderar den öppning, klicka, studsa, barnsängar, utloggning och konvertering hastigheten. Utvärderingen utförs via cookies eller pixeltaggar, information såsom IP-adress, webbläsarens typ /-samla version, e-postklient, och tid för samtalet. Detta kan vara som öppnar posten och det klickar innehöll länkar spår också. Analysen av användarbeteendet utförs i syfte att identifiera läsvanor och sedan justera innehåll, att mäta framgången av e-kampanjer, och att förbättra, särskilt till våra du dina intressen baserat på relevanta och riktade erbjudanden till närvarande. En dataöverföring i länder utanför EES äger inte rum här.
Du kan motsäga personalisering av nyhetsbrevet när som helst genom att skicka oss ett mail till datenschutz@tennis-point.se skicka. Om du använder detta, vi gör inget mer personalisering, men kan fortsätta att skicka dig vårt allmänna nyhetsbrev.
Dessutom också full avregistrera dig från våra nyhetsbrev är möjligt när som helst, t.ex. via en länk längst ned i varje nyhetsbrev. Alternativt kan du mappa inloggningsbegäran gärna helst info@tennis-point.se med e-post Skicka. Deras personuppgifter som behandlas i detta sammanhang och för att Newsletterversands kommer att raderas omedelbart efter utloggning, men vi förbehåller oss det faktum att du har motsatt sig och e-, som hjälper dig i Att framtiden inte oavsiktligt komma till nyhetsbrev.

 

III. Utlämnande av uppgifter till tredje part

I synnerhet, i den mån detta tillåts enligt lag och av typen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. b DSGVO hantering av avtalsförbindelser med dig krävs, få din personliga information till tredje part.

1. För betalningshantering

Överföring av betalningsuppgifter om betalning eller kredit institutioner ingår för att slutföra en betalningstransaktion. För behandlingen, kan det vara nödvändigt att vi passerar på de personuppgifter som samlas in i betalningsprocessen, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress, kreditkort eller bankkonto detaljer och transaktionsinformation till betaltjänstleverantören. Vanligtvis, betalningen tjänsteleverantören men samla in även data. Förökade data kan användas av tredje part enbart för dessa ändamål.
I samband med utförandet av kontraktet i enlighet med art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. Vi använder b DSGVO för betalning av den följande betalningsleverantören (betaltjänstleverantören).

a. Betalningar med kreditkort

Om du betalar med kreditkort (Visa/Mastercard), är din Betalningsdata pärla. Art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. (b) DSGVO för den

Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland (nedan kallad “Stripe”)

samlas in, lagras och lämnas ut endast till bolag som deltar i betalningsprocessen.
Med kreditkortsbetalning accepterar du villkoren av betalningsförmedlaren. En samling eller lagring av Betalningsdata av oss är inte gjort i detta fall.
Mer information finns i avskildhet i ditt kreditkortsföretag.

 

b. kontanter

Om du väljer antalet betalnings metod ”Bar”, vi ger dina personuppgifter (förnamn och efternamn, gata, hus, postnummer kod, plats, födelsedatum, e-postadress och eventuellt telefonnummer) på betaltjänstleverantören för att bearbeta betalning

Cash Payment Solutions GmbH, Dircksenstr. 40, 10178 Berlin

Ytterligare, så att de kontant betalning lösningarna GmbH du för den specifika transaktionen en individuellt genererat nummer eller bar kod (sog. ”Betalning”) kan ge. Med detta antal certifikat, är det möjligt att lösa transaktionskostnaderna i kontanter i de kommersiella lokalerna av partnerföretag av kontant betalning solutions GmbH du. Processen för betalning metod ”Bar nummer”, de kontant betalning lösningarna GmbH är kreditinstitutet

NordFinanz Bank-Aktiengesellschaft, Martini vägen 48, 28195 Bremen (nedan kallad ”NordFinanz”)

en. Kontant betalningslösningar GmbH, såväl som NordFinanz användning dina personuppgifter enbart för att genomförandet av betalningsmetoden ”Bar nummer” och att följa föreskrifter för penningtvätt.

 

c. Betalning med PayPal

Vi erbjuder betalning bearbetning med hjälp av betaltjänstleverantören

S. PayPal PayPal (Europe) s.à r.l. et Cie, S.C.A., 22 – 24 Boulevard Royal, l 2449 Luxemburg (i det följande ”PayPal”)

på. När du betalar med ditt PayPal-konto, kommer de att omdirigeras från PayPal på webbplatsen. Där kan de logga in med sina kontouppgifter och göra betalningen. Välj betalningsalternativ ”debet”, ”kreditkort” eller ”köp på konto”, omdirigeras du också på webbplatsen av PayPal. Där, kan du instruera betalningen med eller utan ett PayPal-konto med betalningsinformation. Vi har ingen tillgång till de personuppgifter som samlas in av PayPal. PayPal är ansvarig för sin behandling.
Mer information om dataskydd i samband med PayPal, i den PayPal sekretesspolicy.

 

d. Betalning med Amazon betala

Vi erbjuder betalning bearbetning med hjälp av betaltjänstleverantören

Amazon betalar för Amazon betalningar Europa s.c.a.., 5 Rue Plaetis, 2338 Luxembourg (i det följande ”Amazon betala”)

på. Med Amazon betala kan du betala på vår hemsida, utan röja din betalningsinformation till oss till. Om du betalar med ditt Amazon-konto, kommer de att omdirigeras från Amazon på webbplatsen. Där kan de logga in med sina kontouppgifter och göra betalningen. Vi har ingen tillgång till de personuppgifter som samlas in av Amazon betala. Amazon betalar är ansvarig för sin behandling.
Mer information om dataskydd i samband med Amazon lön, i avskildhet i Amazon betala.

 

e. Betalning via Klarna

i. Klarna Pay Later

Om du betalar din beställning på konto via Klarna gör vi en förskottsbetalning. När du väljer detta betalningsalternativ kommer dina personuppgifter därför att vidarebefordras av Stripe till:

Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München (nedan kallad "Klarna")

(se Klarnas integritetspolicy på: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy ) i syfte att kontrollera vår kreditrisk.

Klarna låter kreditrisken bedömas av kreditupplysningsföretag och får information och vid behov information om kreditvärdighet på grundval av matematiskt-statistiska förfaranden (scoring), vars beräkning bland annat omfattar adressuppgifter och ditt födelsedatum.

Klarna samarbetar med följande kreditupplysningsföretag:

 • Deltavista GmbH, Freisinger Landstraße 74, D-80939 München, Tel.: +49 (0)721-25511-777
 • Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, D-41460 Neuss, Tel.: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
 • infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, Tel.: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001
 • Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, D-22761 Hamburg, Tel.: +49 (0)40-89803-0, Fax: -777
 • Deutsche Post Direkt GmbH, Junkersring 57, 53844 Troisdorf
 • Regis24 GmbH, Wallstraße 58, D-10719 Berlin, Tel.: +49 (0)30 44350-240, Fax: -249
 • CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, D-81373 München, Tel.: +49 40 89803-0, Fax: -777/ 778
 • SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden (Du kan få information om de lagrade uppgifterna om dig på följande adress SCHUFA Holding AG, Konsumenttjänst, Postfach 5640, 30056 Hannover)

Insamling, lagring och vidarebefordran av denna information sker därför i syfte att kontrollera din kreditvärdighet och i vårt intresse av att undvika betalningsinställelse samt för att förebygga bedrägerier på grundval av artikel 6.1 p. 1 f i DSGVO. På grundval av denna information beräknas en statistisk sannolikhet för en betalningsinställelse och därmed din betalningsförmåga (kreditvärdighet). Om kreditvärdighetskontrollen är positiv är en beställning på konto möjlig. Om kreditprövningen är negativ tillåter vårt butikssystem inte att du betalar på konto. Beslutet om huruvida en beställning också är möjlig på konto bygger enbart på ett automatiserat beslut av vårt onlinebutikssystem, som utförs av Klarna eller de kreditupplysningsföretag som de anlitat, så att en manuell kontroll av dina handlingar av en av våra anställda inte sker separat.

När vi fattar automatiserade beslut med rättslig verkan har du rätt att få information om den logik som är inblandad och om omfattningen och de avsedda effekterna av databehandlingen. Du kan få det automatiserade beslutet omprövat med oss, förklara din synvinkel och har rätt till mänskligt ingripande av oss. För att göra detta, vänligen kontakta shop@klarna.com.

ii. Klarna Pay Now

1. klarna omedelbar banköverföring

Om du betalar din beställning med omedelbar banköverföring behöver du bara ditt kontonummer, BIC- eller bankkod samt PIN-koden och TAN-koden för ditt nätbankskonto. Under beställningsprocessen kommer du automatiskt att omdirigeras till ett säkert betalningsformulär hos Klarna Bank AB ("Klarna"). Omedelbart därefter får du en bekräftelse på transaktionen. Vi kommer sedan direkt att ta emot överföringstillgodohavandet. Alla som har ett aktiverat nätbankskonto med PIN/TAN-förfarande kan använda Sofortüberweisung som betalningsmetod. Observera att några banker ännu inte stöder betalning med omedelbar överföring.

2. Klarna direktdebitering

Om du väljer betalningsmetoden autogiro när du gör din beställning måste du ange dina kontouppgifter (IBAN och BIC), som kommer att vidarebefordras till Klarna. Betalningsbeloppet förfaller till betalning genom autogiro när avtalet har ingåtts och kommer att debiteras från ditt angivna konto av Klarna. Debiteringen kommer att ske efter att varorna har skickats. Du kommer att informeras om datumet via e-post. Betalningsmetoden för autogiro kräver bland annat en godkänd identitets- och kreditkontroll (se nedan under III. 1. e. i.).

iii. Klarna Pay over time ("Betalning i avbetalningar")

Om du väljer delbetalning som betalningsalternativ för din beställning kommer dina personuppgifter att vidarebefordras av Stripe till Klarna för att kontrollera din identitet och kreditvärdighet.

Klarna låter kreditrisken bedömas av kreditupplysningsföretag och får information och vid behov kreditvärdighetsinformation på grundval av matematisk-statistiska förfaranden (scoring), vars beräkning bland annat omfattar adressuppgifter och ditt födelsedatum. För det exakta förfarandet, se III. 1. e. i. Där finns en förteckning över de kreditupplysningsföretag som Klarna samarbetar med.

De personuppgifter som överförs till Klarna är vanligtvis förnamn, efternamn, adress, födelsedatum, kön, e-postadress, IP-adress, telefonnummer, mobilnummer och andra uppgifter som är nödvändiga för att behandla ett avbetalningsköp. För att besluta om upprättandet, genomförandet eller avslutandet av ett avtalsförhållande samlar Klarna in och använder uppgifter och information om den registrerades tidigare betalningsbeteende samt sannolikhetsvärden för deras beteende i framtiden (s.k. scoring). Poängen beräknas på grundval av vetenskapligt erkända matematisk-statistiska metoder.

När vi fattar automatiserade beslut med rättslig verkan har du rätt att få information om den logik som är inblandad och om omfattningen och de avsedda effekterna av databehandlingen. Du kan få det automatiserade beslutet omprövat med oss, förklara din synvinkel och har rätt till mänskligt ingripande av oss. För att göra detta, vänligen kontakta shop@klarna.com.

 

2. Att kreditupplysningen

Vi erbjuder dig möjligheten att betala din beställning på faktura eller med autogiro. När du väljer dessa betalningsalternativ, går vi i förväg. När ordern är klar, är oss en automatisk parametern screening på grundval av kunddata, inklusive adress, buret. Sedan kan dina personuppgifter till någon av de följande tjänsteleverantörerna:

 • infoscore Consumer Data GmbH Rheinstraße 99 76532 Baden-Baden
 • Creditreform Boniversum GmbH Hellersbergstraße 11 41460 Neuss
 • CRIFGmbH Kaiserstraße 217 76133 Karlsruhe

För mer information om Infoscore Consumer Data GmbH och dina rättigheter och invändningar, se här
Du hittar mer information om Creditreform Boniversum och dina intressenter- och oppositionens rättigheter här.
Dessa leverantörer gör att bedöma kreditrisk vid behov av kreditbyråer utföra och få information och om nödvändigt kreditupplysningar på basis av matematiska och statistiska förfaranden (scoring) i sin beräkning bland andra saker adressdata ingår.
Därför sker insamling, lagring och distribution av kreditvärdering och i vårt intresse att undvika en betalning misslyckande och bedrägeri förebyggande baserat på typen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f' DSGVO. En statistisk sannolikhet för ett lån standard och därmed din betalningsförmåga (kredit) beräknas baserat på denna information. Om kreditupplysningen är positivt, går en beställning på faktura eller med autogiro. Kreditupplysningen är negativt, vi beslutar om en betalning på faktura eller med autogiro är fortfarande möjligt. Beslutet baseras främst på ett automatiserat beslut, men en manuell kontroll som görs av en av vår personal.

3. Förebygga bedrägerier

Dessutom ger vi på grund av våra legitima intressen av bedrägeribekämpningen att den

Risk.Ident GmbH Am Sandtorkai 50 20457 Hamburg Germany (im Folgenden Risk.Ident)

Information om icke-fordran-relaterade beteenden (exempelvis data har redan inträffat till enheter som bedrägeri). Vi har också beställt Risk.Ident att bearbeta data på webbplatserna för vår Web-shop med hjälp av cookies och spårningsteknik för upptäckten av den anordning som används av användaren. En mappning till en särskild användare görs inte. Så långt som IP-adresser samlas in via Risk.Ident, krypteras de omedelbart. Data deponeras av Risk.Ident i en databas av bedrägeribekämpningen, där lagrade data till enheter av oss vars använder det redan (försök) agerar av bedrägeri har kommit, lagras. Också, inga allokeras till specifika användare.
Delvis av orderprocessen på vår hemsida får vi en riskbedömning terminalen av användaren från databasen med Risk.Ident. Denna riskbedömning avseende sannolikheten för ett bedrägeri-försök beaktar bland annat huruvida enheten är en har valt via olika tjänsteleverantörer, om enheten har en ofta föränderliga geo-referens, så många transaktioner via den mobila enheten har gjorts och om du vill använda en proxyanslutning.
Behandlas således i syfte att förebygga bedrägerier på grundval av art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO.

 

4. För leverans av din beställning

För att kunna skicka din beställning i vår butik (artikel 6.1 p. 1 lit. b GDPR) och på grund av vårt berättigade intresse av att göra leveransprocessen så okomplicerad och smidig som möjligt för dig (artikel 6.1 p. 1 lit. f GDPR), överför vi de uppgifter som du har angett som leveransadress samt din e-postadress till de speditörer som transporterar din försändelse, uteslutande i syfte att leverera varorna och i syfte att meddela dig om individuellt anpassade leveranser av varor. Om det är nödvändigt att samordna ett leveransdatum, t.ex. vid spedition av varor (artikel 6.1 p. 1 lit. b. GDPR) och du har gett oss ditt telefonnummer, kommer vi också att överföra detta till de speditörer som transporterar din försändelse, enbart i syfte att samordna ett leveransdatum. Dessa tjänsteleverantörer omfattas av postsekretess.

5. För intern förvaltning och reklamsyfte

Vi är ett majoritetsägt SiGNA retail GmbH företaget och är en del av den SIGNAbutiksgruppen. Som sådan gör vi selfmade person data (pseudonymiserade användarprofiler) för delen inom ramen för ett kontrakt förhållande

SIGNA retail GmbH, Freyung 3, 1010 Wien (i det följande ”SIGNA”)

synliga för utvärdering och marknadsföring (såsom Google Analytics och Salesforce DMP). Överföring sker på grundval av art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO och våra legitima intressen på en pseudonym dataanalyser av SIGNA butiksgruppen.
Du kan motsätta beskrivs när som helst, promotion användning av dina person directure data under IV och V. utan att ange skäl. I detta fall kan också SIGNA inte längre se en person directure data om dig.

6. Att granska begäranden

a. Ausgezeichnet.org

Om du under eller efter din beställning har gett ditt uttryckliga medgivande för oss, överför vi unik minnet av en kund bedömning för bedömning plattform till din e-postadress

ausgezeichnet.org AUBII GmbH, Alsterufer 34, 20354 Hamburg

När det gäller relaterade prestanda och / eller produkten. Detta samtycke kan återkallas när som helst med verkan för framtiden.

 

b. betrodd butiker

När du har lagt en beställning i vår webbshop, vi skicka din e-postadress till den

Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln (www.trustedshops.de),

vid behov via e-post till möjligheten att fördela för dig av betrodd butiker påminner en utvärdering vara. Leverans sker på basis av våra legitima intressen att bäst anpassa våra shoppingupplevelse till behoven hos våra kunder baserat på dina recensioner och baserat på konst. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO.

 

c. Google recensioner

Du har möjlighet att utvärdera inköpsprocessen på vår webbplats genom undersökningen av Google kundrecensioner. Om du deltar i uttryckligen samtycker till att (art.) 6 ABS. 1 S. 1 lit. en enkät skickas en DSGVO), efter beställa av Google. Detta gör ge vi följande information om din beställning

 • Order-ID
 • Din e-postadress
 • landet som ordern kommer att levereras
 • leveransdatum för din beställning, samt
 • globala handeln artikelnumret till tilldela granskning data till någon av våra artiklar

på Google Ireland Limited ("Google"), ett företag som är inbyggt och drivet enligt irländsk lag (registreringsnummer: 368047), beläget i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") i USA. Google följer bestämmelserna om uppgiftsskydd i ”US-sekretess-shield” och är registrerad med programmet ”US-Privacy shield” av det amerikanska handelsdepartementet. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst mot oss. Detta har följden som vi kan inte längre fortsätta behandling baserat på detta avtal, för framtiden.

d. Produktrecensioner via Bazaarvoice

Vi använder tjänsterna från Bazaarovice Inc., 10901 Stonelake Blvd. Austin, Texas 78759, USA (www.bazaarvoice.com), för att få reda på om du är nöjd med produkterna. För detta använder vi din e-postadress och inköpsdata för att skicka ett e-postmeddelande, där vi ber dig om att betygsätta köpet. Denna databehandling är nödvändig för att säkerställa våra berättigade intressen i sortimentutvärderingen nödvändig i enlighet med Art. 6. 1 S. 1 lit f GDPR.

Du kan vägra att ta emot denna begäran via e-post i förväg genom att klicka på knappen "opt-out" i den här länken.

7. För kupong erbjudanden av Sovendus GmbH

För att välja ett aktuellt intresse kupong erbjudande är av oss konstnärer och krypterad hash av din e-postadress och din IP-adress till den

Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus)

levererade (art.) 6 ABS. 1 f DSGVO).
Den pseudonyma hashen av e-postadressen används för att ta hänsyn till en maj presenterar konflikt mot reklam av Sovendus (art.) 21 ABS. 3, konst. 6 ABS. 1 s. 1 lit. c DSGVO). IP-adress används enbart för datasäkerhet av Sovendus och efter sju dagar anonymiseras normalt (art.) 6 ABS. 1 S. 1 f DSGVO). Dessutom ger vi konstnärer order order med valuta, sessions-ID, kupong koden och tidsstämpel för Sovendus (art.) för faktureringsändamål, 6 ABS. 1 s. 1 lit. f DSGVO). Om du är intresserad av en kupong erbjudande från Sovendus, till din e-postadress ingen reklam motsägelse finns och klicka på bannern kupong visas endast i detta fall är krypterade av oss titel, namn, postnummer, land och din e-post adress till Sovendus till den Beredning av verifikationen levereras (art.) 6 ABS. 1B, f DSGVO).
Du hittar mer information om bearbetning av din information av Sovendus här.

 

8. För integration av de betrodda affärerna Trustbadges

För att Visa tätning vår betrodda affärer tätning och betrodda affärer produkter för köparen till en order, betrodda affärer Trustbadge ingår på denna webbplats.
Syftet är att skydda vår stora inom ramen för intressen intressen på en optimal marknadsföring av vår webbplats (art.) 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO). Är Trustbadge och de tjänster som annonseras ett erbjudande

Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln.

Appellen av Trustbadges webbservern lagrar en s.k. serverns loggfil automatiskt, t.ex. Innehåller din IP-adress, datum och tid för hämtning, mängden data och begärande provider (access-data) och hämtning av dokument. Detta access-data är inte utvärderade och inte senare än sju dagar efter utgången av din sida besök automatiskt överskrivna.

 

9. Om du klickar på inbäddade YouTube-videor

Vi förlitar oss på vår hemsida på grundval av art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO och våra legitima intressen, intressant att utforma vår webbplats utseende för dig komponenter (videor) av företaget av YouTube, LLC 901 cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA (i följande:) 'YouTube'), ett bolag i den

Google Ireland Limited ("Google"), ett företag som är inbyggt och drivet enligt irländsk lag (registreringsnummer: 368047), beläget i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"),

en.
Detta, vi använder du alternativet ”avancerat sekretessläge” som tillhandahålls av YouTube: Om du ringer en sida som har en inbäddad video, Anslut till YouTube-servrar, och medan innehållet representeras av meddelande till din webbläsare på internetsida. Enligt uppgifter från YouTube är dina data i läget ”Avancerade sekretessinställningar” först då – särskilt som våra webbsidor du besökt, liksom enhetsspecifik information, inklusive IP-adress - till YouTube servrar i Förenta staterna har gjort gällande, om du det Titta på videon. Genom att klicka på videon, kasta du bara denna leverans.
Du är inloggad, samtidigt på YouTube denna information kommer att associeras med ditt medlemskonto på YouTube. Du kan förhindra detta genom du logga ut innan du besöker vår webbplats från ditt medlemskonto.
Google följer bestämmelserna om uppgiftsskydd i ”US-sekretess-shield” och är registrerad med programmet ”US-Privacy shield” av det amerikanska handelsdepartementet.
Mer information om uppgiftsskydd inom ramen för YouTube, i den Googlesekretesspolicy.

 

10. För andra ändamål

Dessutom kan vi lämna ut dina personuppgifter till tredje part endast om:

 • Du din stil. 6 ABS. 1 S. 1 lit. en DSGVO har gett uttryckligt samtycke att göra så.
 • i händelse av att fördelningen av typen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. c DSGVO en rättslig skyldighet, som
 • överföringstypen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO är nödvändigt för fordran, utövande eller försvar av rättsliga anspråk och ingen anledning att tro att du har en tvingande berättigade intresse av ordningen för icke-spridning av dina data.

 

IV. Cookies och pixeltaggar

1. Vad är cookies och pixeltaggar?

Vi använder vår cookies-sida. Dessa är små filer som skapas automatiskt till din webbläsare och lagras på din enhet (laptop, surfplatta, Smartphone etc.), när du besöker vår webbplats. Cookies gör ingen skada på enheten som innehåller virus, trojanska hästar eller andra skadliga program.
Informationen lagras i en cookie, varje samband med den specifika använda enheten. Detta betyder dock inte att vi omedelbart erhåller till följd av din identitet.
Vi använder pixeltaggar (även kallad beacons eller spårningspixlar) inom ramen för våra onlinetjänster. Pixlar är liten grafik som ingår via HTML-koden på vår sida. Genom den pixel tag själv, ingen information lagras på din enhet eller förändrat, så även pixlar gör ingen skada på enheten, innehåller inga virus, trojaner eller annan skadlig programvara.
Pixel kan personlig information, såsom din IP-adress, Hänvisningsadress URL-adressen till den besökta webbplatsen, tiden där pixeln ansågs, webbläsaren används och tidigare ange cookie-information att skicka till en webbserver. Det är möjligt att utföra olika mätningar och andra statistiska rapporter, som serven optimering av vårt erbjudande.
Dels, användningen av cookies tjänar att göra använda av vårt erbjudande för dig mer bekväm. Så vi använder s.k. sessionscookies, inse att du redan har besökt enskilda sidor på vår webbplats, är du redan loggat in till ditt användarkonto eller shopping cart displayen. Dessa raderas automatiskt efter att ha lämnat vår webbplats.
Vi använder dessutom också tillfälligt, s.k. comfort-cookies för att förbättra användarupplevelsen, lagras under en viss period på enheten. Besök vår sida igen för att använda våra tjänster, upptäcks automatiskt att du redan har varit med oss och vilka ingångar och inställningar har gjort dem inte ens behöva skriva dem. Vanligtvis tas bort efter 30 dagar. Endast sådan komfort cookies som relaterar till språkinställningar Spara dessa 365 dagar.
Däremot, sätter vi i samband med verktyg från tredje part cookies och pixeltaggar för att fånga statistiskt användningen av vår webbplats och för att optimera vårt erbjudande för dig att utvärdera (se V). Denna analys, spårning och Tageting cookies det möjligt för oss att upptäcka att du redan har varit med oss när du besöker vår webbplats igen. Dessa cookies raderas automatiskt efter varje bestämd tid.

2. På vilken rättslig grund baseras bearbetning använder cookies och pixeltaggar?

Genom cookies och pixel är tags bearbetas data nämnda avses att bevara våra legitima intressen på analys, optimering och ekonomisk drift av vårt erbjudande samt tredje part enligt typ legitima intressen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO krävs.

3. Vad är opt-out alternativ gör du har?

De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies och pixlar. Du kan konfigurera din webbläsare så att inga cookies på din dator lagras eller alltid en varning visas innan en ny cookie kommer att skapas.
Komplett inaktivering av cookies kan dock orsaka att du kan använda alla funktioner på vår webbplats. Du kan hitta instruktioner om hur du stänga av cookies i din webbläsare i hjälpfunktionen i din webbläsare eller klicka på följande länkar:

Du kan förhindra användningen av pixlar på våra sidor genom lämpliga verktyg och webbläsartillägg, (t.ex. genom tillägget ”AdBlock”).
Ytterligare avanmälan metoder, se följande information om det vi använder spårning och riktade åtgärder.

 

V. spårning och inriktning

De nedan listade och vi använder spårning och riktade åtgärder är baserat på typen. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f genomförde DSGVO.
Med åtgärder för spårning att använda, vill vi säkerställa en efterfrågeinriktad design och kontinuerlig optimering av vår hemsida. Å andra sidan använder vi spårning åtgärderna, för att fånga statistiskt användningen av vår webbplats. Dessutom anställd riktade insatser vill vi säkerställa att endast på din faktiska eller påstådda intressen-orienterade reklam visas du på dina enheter.
De specifika ändamål av databehandling och datakategorier kan hittas i beskrivningen av de lämpliga spårningsverktyg.

1. affilinet

På vår webbplats är det på grund av våra legitima intressen att. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO nätverket av affilinet GmbH, Sapporo arc 6-8, 80637 München (i det följande ”affilinet”) om du vill använda. Vi kan analysera promotion innehållsleverans och framgången för kampanjer med affilinet.
Inom denna tjänst lagrar affilinet till dokumentationen av transaktioner (t.ex. av leads och försäljning) cookies på enheter för användare som besöker vår hemsida. Dessa cookies ensam syftet med rätt uppdrag framgång i en annons och motsvarande reglering inom ramen för nätverket. En cookie placeras endast information om när du klickar på en viss reklammaterial en enhet och vid en beställning oder summan, order ID, oavsett om det är en nya eller befintliga kunder och på beställning bearbetas. I tracking cookies, en individ, men inte på enskilt användaren mappning aktiveras siffran kommer att deponeras med den

 • en annonsörs affiliateprogram
 • Förlaget,
 • tidpunkten för handlingen av användaren (klicka eller vy)
dokumenteras.

Du kan förhindra installationen av cookies genom att justera webbläsarens programvaran; Vi påpekar dock att i detta fall om inte alla funktioner på denna webbplats kan utnyttjas fullt ut.
Vänligen observera att du kommer att fortsätta att ta emot annonser efter ett möjligt inaktivera display anpassade annonser genom affilinet och övriga reklampartners, men mindre exakt matchade som på dina intressen / ditt sökmönster är.
Mer information, se den integritet genom affilinet.

2. AWIN

På vår webbplats är det på grund av våra legitima intressen att. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO i reklamen nätverken av AWIN AG, Eichhorn road 3, 10785 Berlin (i det följande ”Abraham”) att använda. Vi kan analysera promotion innehållsleverans och framgången för kampanjer med AWIN. Under sin tjänst lagrar AWIN för dokumentationen av transaktioner (t.ex. av leads och försäljning) cookies på enheter för användare som besöker vår hemsida. Dessa cookies ensam syftet med rätt uppdrag framgång i en annons och motsvarande reglering inom ramen för nätverket. En cookie placeras endast information om när du klickar på en viss reklammaterial en enhet och vid en beställning oder summan, order ID, oavsett om det är en nya eller befintliga kunder och på beställning bearbetade... I tracking cookies, en individ, men inte på enskilt användaren mappning aktiveras siffran kommer att deponeras med den

 • en annonsörs affiliateprogram
 • Förlaget,
 • tidpunkten för handlingen av användaren (klicka eller vy)
dokumenteras.

Du kan förhindra installationen av cookies genom att justera webbläsarens programvaran; Vi påpekar dock att i detta fall om inte alla funktioner på denna webbplats kan utnyttjas fullt ut. Vänligen Tänk på att du fortfarande får annonser efter ett möjligt inaktivera display personlig reklam av Abraham och övriga reklampartners, men mindre exakt anpassade till dina intressen / dina surfvanor. Mer information, se den integritet Vincent och ledtrådar för att cookien opt -ut. Genom att klicka på rutan ”opt-out” är en opt-out cookie orsakerna, av Abraham att i framtiden inga besökare data i webbläsaren på AWIN samlas in och lagras. Opt-out cookie är endast giltig i denna webbläsare och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.

3. Bing för konverteringsspårning

Wir verwenden Conversion Tracking von Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Detta tillåter oss, av aktiviteter för användare på vår hemsida att spåra, när de når om annonser Bing Ads på vår webbplats.
Du får om ett Bing Ads visning på vår webbplats, en cookie är inställt på datorn. Här är ordervärdet och tiden Microsoft data om användning av webbplatsen (t.ex., tid vilken områden webbplats besöktes och vilka visas tar dig till vår hemsida) eller av en ordning som bygger på det Beställ gespeicherzt. Sparad i. Samlar inte in information som identifierar dig.
Denna information överförs till servern av Microsoft i USA och sparas där i princip upp till 180 dagar. Microsoft uppfyller bestämmelserna om uppgiftsskydd i ”US-sekretess-shield” och är registrerad med programmet ”US-Privacy shield” av det amerikanska handelsdepartementet. Dessutom har vi avslutat jobb bearbetning kontraktet för användning av Bing Ads med Microsoft. Genom detta avtal garanterar Microsoft att de bearbeta data i enlighet med förordningen om uppgiftsskydd och säkerställa skyddet av rättigheterna för den berörda personen.
Om du inte vill delta i processen spårning, kan du avvisa också nödvändiga en kaka - om webbläsarens inställning som inaktiverar den automatiska inställningen av cookies generellt. Mer information om dataskydd och används cookies på Microsoft Bing, på den Microsoftwebbplats.

4. Econda Web Analytics

För att optimera webbplatsen och data bankerna i bakgrunden, använder vi webbanalyslösningar econda GmbH, Eisenlohrstr. 43, 76135 Karlsruhe.
När förfarandena under en pseudonym användarprofiler skapade. Cookies används också för att göra detta. Econda GmbH har rätt att bära etiketten ”godkänd dataskydd” för området av ”Web Shop styra”.
Uppgifterna samlas in med econda-teknik utan separat samtycke inte används för att identifiera dig som besökare till denna webbplats och inte samman med direkt personlig data om bäraren av pseudonymen.
Databehandling av econda kan du när som helst med verkan för framtiden motsägelsefulla, du Klicka här. Genom att klicka på rutan ”Skicka” är en opt-out cookie orsakerna, av econda, att i framtiden är ingen besökare data i webbläsaren är med econda samlas in och lagras. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.
För mer information, besök http://www.econda.de/.

5. Emarsys Webextend

Webextend-tracking cookie/pixel tag: Vi använder cookie/pixel etiketten från Webextend nyhetsbrev anpassade till dig och dina intressen och skapa. Vi använder befintliga informationen, såsom, till exempel, ta emot och läskvitton e-post, information om dator och anslutning till Internet, operativsystem och plattform, din surfa historia, datum och tid för besök av hemsidan, produkter /. Artikel som du har tittat på. Vi använder denna information i princip i pseudonymiserad form, men kan också, för att skicka dig nyhetsbrev som matchar dina intresseområden. Vill du få anpassade annonser, e-nyhetsbrev, du kan när som helst via e-post datenschutz@tennis-point.se motsäga. Alternativt kan du avsluta prenumerationen via länken längst ned i varje nyhetsbrev.

6. Facebook Custom Audiences

Vi använder Facebook Web site anpassade målgrupper Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland) en. Detta är en marketing service av Facebook. Detta tillåter oss att visa vissa grupper av sysselsättningsuppgifter besökare till vår webbplats som använder Facebook också, individuellt skräddarsydda och intressebaserad annonsering på Facebook.
På vår hemsida integrerar en anpassad Facebook publik pixeltagg. Detta är en Java script-kod på den icke-personlig informationen med hjälp av webbplatsen lagras. Detta inkluderar din IP-adress, använda webbläsaren och käll- och sida. Denna information överförs till servern av Facebook i USA. Facebook är föremål för EU-US Privacy shield, så att en adekvat nivå av dataskydd garanteras.
Det matchas automatiskt, om du har lagrat en Facebook-cookie. Om Facebook cookien, det bestäms automatiskt, oavsett om du tillhör målgruppen som är relevanta för vår. Du tillhör målgruppen, relevanta annonser av oss visas på Facebook. Under denna process matchar du uppgifterna varken av oss eller av Facebook personligen identifieras.
Du kan använda tjänsten av anpassade målgrupper på webbplatsen av Facebook motsäga. Till ditt Facebook-konto nå du inställningarna för Facebook-annonser efter registrering.
Mer information om Facebooks sekretesspolicy, se sekretesspolicyn för Facebook.

Inaktivera Facebook spårning: Klicka här.

7. Google Analytics

Vi använder på vår webbplats Google Analytics, en webbanalystjänst Google Ireland Limited ("Google"), ett företag som är inbyggt och drivet enligt irländsk lag (registreringsnummer: 368047), beläget i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google")). I detta sammanhang skapa pseudonymiserade användarprofiler och använder cookies (se IV1). Information om din användning av denna webbplats du genereras av cookien som

 • Webbläsarens typ /-version.
 • Operativsystem som används,
 • Hänvisningsadress (tidigare besökta sidan),
 • Värdnamnet för åtkomst till datorn (IP-adress),
 • Tid för serverförfrågan

överförs till en server av Google i USA och lagras där. Google följer bestämmelserna om uppgiftsskydd i ”US-sekretess-shield” och är registrerad med programmet ”US-Privacy shield” av det amerikanska handelsdepartementet.
Dessutom har vi genomfört ett jobb bearbetningsavtal för användning av Google Analytics om användningen. Genom detta avtal försäkrar Google att de bearbeta data i enlighet med förordningen om uppgiftsskydd och säkerställa skyddet av rättigheterna för den berörda personen.
Informationen kommer att användas för att utvärdera användningen av webbplatsen för rapporter om webbplatsaktiviteterna att montera och mer med användningen av webbplatsen och användning av Internet relaterade tjänster för marknadsundersökningar och att ge behovsanpassad utformning av dessa Internet-sidor.
De kommer också att överföra information till tredje part såvida inte detta krävs enligt lag eller i den mån tredje part behandlar informationen för. Det går samman din IP-adress med andra data från Google i alla fall. IP-adresser görs anonyma så att en förening inte är möjligt (IP-maskering).
Som ett alternativ till den browser add-on, i synnerhet för webbläsare på mobila enheter, kan du förhindra att förvärvet av Google Analytics också av dig på dessa klicka länk. Det används en opt-out cookie, vilket förhindrar framtida förvärv av dina data när du besöker denna webbplats. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.
Mer information om uppgiftsskydd inom ramen för Google Analytics, som i den Google Analytics Hjälp.
Dessutom använder vi även Google optimera. Detta är en webbtjänst för analys av Google LLC, som är inbyggd i Google Analytics. Google optimera möjliggör oss att utföra A / B och multi alternativ tester. Således kan vi lära oss vilken version av våra webbplatsanvändare snarare gilla. Mer information om denna tjänst, se här.

Inaktivera Google Analytics-spårning: Klicka här.

8. Google Adwords Conversion Tracking

Vi använder på vår webbplats Googles konverteringsspårning av Google Ireland Limited ("Google"), ett företag som är inbyggt och drivet enligt irländsk lag (registreringsnummer: 368047), beläget i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") att fånga och utvärdera tillämpningen av att optimera vårt erbjudande för dig användningen av vår webbplats. Med Google AdWords ligger en cookie på din dator, såvida inte du har nått om en Google annons på vår hemsida.
Dessa cookies löper ut efter 30 dagar. Användaren besökt vissa sidor på annonsörens webbplats och cookien har inte gått ut ännu, Google och kunden kan inse att användaren klickade på annonsen och har omdirigerats till den här sidan.
Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats överförs till en server av Google i USA och lagras där. Google följer bestämmelserna om uppgiftsskydd i ”US-sekretess-shield” och är registrerad med programmet ”US-Privacy shield” av det amerikanska handelsdepartementet. Dessutom har vi avslutat jobb bearbetning kontraktet för användning av Google AdWords med Google. Genom detta avtal försäkrar Google att de bearbeta data i enlighet med förordningen om uppgiftsskydd och säkerställa skyddet av rättigheterna för den berörda personen.
Varje annonsör får en annan cookie. Cookies kan inte spåras således via webbplatserna för annonsörer. Den insamlade informationen med hjälp av omvandlingscookien används för att skapa omvandlingsstatistik till annonsörer som har valt omvandlingsspårning. Vi vet det totala antalet användare som har klickat på deras annons och var Omdirigerad till en sida med en tagg för konverteringsspårning. Här får du all information, som kan identifiera användaren personligen.
Om du inte vill delta i processen spårning, kan du avvisa också nödvändiga en kaka - om webbläsarens inställning som inaktiverar den automatiska inställningen av cookies generellt. Du kan också inaktivera cookies för omvandlingsspårning genom att ställa in din webbläsare att blockera cookies från domänen ”www.googleadservices.com”.
Läs Googles sekretesspolicy Belehrung konverteringsspårning här.

9. Google Adwords Remarketing

Vi använder Google remarketing. Dessa är tjänster som Google Ireland Limited ("Google"), ett företag som är inbyggt och drivet enligt irländsk lag (registreringsnummer: 368047), beläget i Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). Google använder cookies (se punkt 5), som lagras på din dator och möjliggör analys av din användning av webbplatsen av dig. Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress) överförs till en server av Google i USA och lagras där. Google är föremål för EU-US Privacy shield, så att en adekvat nivå av dataskydd garanteras.
Den IP-adress sedan Google de sista tre siffrorna är stympad, en unik kartläggning av IP-adressen är inte längre möjligt. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsen aktiviteter för webbsidan och för att tillhandahålla ytterligare tjänster relaterade till aktiviteten på webbplatsen och Internetanvändning.
Google kommer också att överföra denna information till tredje part, såvida inte lagen kräver eller i den mån tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Tredjepartsleverantörer, inklusive Google, annonser på webbplatser på Internet. Tredjepartsleverantörer, inklusive Google, använder cookies lagras för växlingen av annonser baserat på tidigare besök på en användare på denna webbplats. Google kommer att ge din IP-adress med annan data som Google innehar i anslutning i alla fall. Kan återkallas när som helst med verkan för framtiden för insamling av data och lagring. Du kan inaktivera användningen av cookies från Google, av det de sidan för att inaktivera Google reklam samtal .
Noterar hur Google använder cookies för att anpassa reklam, se här.

10. inspectlet

Denna webbplats använder inspectlet, en webbanalystjänst (www.inspectlet.com/). inspectlet tillåter en analys av användarnas beteende på vår hemsida (till exempel Musklick, musrörelser, rullning, aktiviteter med formulärfält). Detta använder inspectlet cookies. Cookies gör det möjligt för erkännande av webbläsaren. Informationen som genereras av cookien i pseudonymiserade användarprofilen kommer inte att användas för att identifiera dig som besökare till denna webbplats och inte samman med dina omedelbara personuppgifter.
Du kan förhindra att förvärvet av dina data av dig under följande länk tillgängliga på webbplatsen och välja ”Opt mig ut nu” klick. Detta placerar en ”opt-out cookie” i den webbläsare som du använde när du klickar här. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.
Få mer information om datainsamlingen genom inspectlet, i den inspectletregler och villkor.

11. New relic

Vi använder Web analytics service nya reliken för den statistiska analysen av besökstrafik, drivs av den nya reliken, Inc., 188 spjut St, San Francisco, CA 94105 USA. New Relics samlar in och lagrar data som i syfte att analysera besökarnas beteende och att förbättra utformningen av erbjudandet samt optimering och marknadsföring användningsprofiler skapas under en pseudonym. New Relic verwendet Cookies. Dessa cookies används för att känna igen webbläsaren och aktivera så en mer noggrann bestämning av statistiska uppgifter. New Relics kommer att använda informationen för att utvärdera din användning av webbplatsen för rapporter om webbplatsaktiviteterna att montera och mer med användningen av webbplatsen och användning av Internet-relaterade tjänster. New Relics kommer att ta dina omedelbara personuppgifter med andra data från nya relik i anslutning i alla fall. Om du inte vill delta i processen spårning, kan du avvisa också nödvändiga en kaka - som per webbläsarinställning, som inaktiverar den automatiska inställningen för cookies i allmänhet.
Mer detaljer och information kan hittas i den new Relicssekretesspolicy.

12. Marin

På denna webbplats är med en programvara av Marin Software GmbH (Svit, hög blekmedel 820354 Hamburg) kan beställa data i marknadsföringssyfte och optimering samlas in och lagras, inklusive cookies och pixeltaggar används.
Du kan på någon tid med verkan för framtiden här data insamling och lagring av Marin Software GmbH här motsäga. När du klickar på knappen ”Opt-out”, en ”opt-out cookie” i webbläsaren du använde när du klickar på den här knappen är placerad. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.

13. Sociomantic / dunnhumby

Vi använder Sociomantic av dunnhumby Deutschland GmbH, Paul-Lincke-UFER 39/40, 10999 Berlin (www.sociomantic.com). Genom denna tjänst åtgärdas användare som redan har besökt vår hemsida och är intresserad av det specifika erbjudandet, genom riktad reklam på sidorna i partnernätverket genom Sociomantic igen. Införandet av reklam görs på grundval av information om besöket i respektive Internet-sidor, inklusive i cookies och pixeltaggar lagras. Dessa cookies läses inom ramen för efterföljande platsbesök för riktade produktrekommendationer. För detta ändamål lagras ett slumpmässigt genererade ID-nummer i cookies. Antingen detta tal eller uppgifter om dina besök på webbplatser kan tilldelas till dig personligen. Varken vi eller Sociomantic kommer slå samman denna information med personuppgifter eller avslöja personligt identifierbar information om dig till tredje part.
Du kan förhindra den tracking (spårning) av Sociomantic av dig på dessa länk Klicka och ”Opt-out' aktivera det medföljande kryssrutan. Detta kommer att placera en ”opt-out cookie” i webbläsaren, du har använt när du klickar på denna knapp. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.

14. Tradedoubler

Denna webbplats tar del i affiliateprogram av TradeDoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Strasse 26, 80331 München (”TradeDoubler”), en tjänst för att inkludera annonser i form av textlänkar, bildlänkar, reklambanners eller indatamasker. TradeDoubler använder cookies som lagras på din dator och pixeltaggar som möjliggör analys av din användning av webbplatsen. Denna information, till exempel användaren trafiken på dessa sidor kan utvärderas.
Genom cookies och pixel tags överförts till en server av TradeDoubler-genererad information om användningen av denna webbplats (inklusive obfuskierter IP-adresser) och leverans av annonsformat är och var den är lagrad. Denna information kan överföras av TradeDoubler entreprenörer av TradeDoubler. TradeDoubler kommer att resultera i din IP-adress med andra data som du har sparat men inte tillsammans.
Du kan motsätta dig databehandling av TradeDoubler, av dig enligt detta länk Klicka på knappen 'Tracking vänligen no.'. Detta används en opt-out cookie, vilket förhindrar framtida förvärv av dina data när du besöker denna webbplats. Opt-out cookie är giltigt endast i denna webbläsare och endast för vår webbplats och lagras på din enhet. Ta bort cookies i webbläsaren, måste du ange opt-out cookie igen.
För mer information om användning av data i den Sekretesspolicy av TradeDoubler.

VI. Registrerades rättigheter

Du har rätt:

 • i enlighet med art. 7 när som helst återkalla punkt 3 DSGVO ditt avtal. Detta har följden som vi kan inte längre fortsätta behandling baserat på detta avtal, för framtiden.
 • i enlighet med art. 15 DSGVO behandlas personuppgifter begära information om din US. I synnerhet kan du information om ändamålen för behandlingen, kategorin av personuppgifter, kategorier av stödmottagare som dina uppgifter lämnades ut eller, planerade lagringsperioden, existensen av en rätt till rättelse. Delete, tvang bearbetning eller motsägelse, existensen av en rätt till överklagande, beskärningen av data, så länge som dessa inte höjdes med oss, såväl som på förekomsten av ett automatiserat beslut att göra inbegripet profilering och om nödvändigt beskrivande information ber för deras Detaljer;
 • i enlighet med art. 16 DSGVO omedelbart justeringen felaktiga eller komplett dina personuppgifter lagras av oss att efterfrågan;
 • i enlighet med art. 17 DSGVO borttagning av dina personuppgifter lagras av oss för att kräva, när det gäller behandling för utövandet av rätten till yttrandefrihet och information, att uppfylla en rättslig förpliktelse, för allmänintresset eller är nödvändigt att hävda, utövande eller försvar av rättsliga anspråk,
 • i enlighet med art. För att kräva, som förnekat riktigheten av uppgifterna, behandlingen är olaglig, men förkastar borttagningen och vi uppgifterna inte längre behövs, men dessa 18 DSGVO begränsning av behandlingen av dina personuppgifter till den Behöver motion, utövande eller försvar av rättsliga anspråk eller enligt art. 21 DSGVO infogat objekt till behandlingen.
 • i enlighet med art. 20 DSGVO att få dina personuppgifter som du lämnat till oss, i ett strukturerat, gemensamma och maskin-Läs-stånd format, eller begära leverans till en annan ansvarig och
 • i enlighet med art. 77 DSGVO att klaga hos en tillsynsmyndighet. Vanligtvis kan du kontakta för detta till tillsynsmyndigheten i deras stadigvarande bostad eller arbetsplats, eller vårt huvudkontor.

För att utöva sina drabbade rättigheter jämfört med oss, kontakta datenschutz@tennis-point.se

VII. Registrerades rättigheter

Om dina personuppgifter på grundval av legitima intressen i enlighet med art. 6 ABS. 1 S. 1 lit. f DSGVO bearbetas, du har rätt, i enlighet med art. 21 DSGVO att infoga objekt till behandling av dina personuppgifter, om inte av skäl som härrör från din situation eller invändningen riktas mot direkt marknadsföring. I det senare fallet har du en generell rätt för oppositionen, som kommer att genomföras utan att ange en viss situation av oss.
Skulle du göra användningen av din rätt till invändning, bara ett mail till datenschutz@tennis-point.se

VIII. Datasäkerhet

Alla uppgifter som du personligen kommer att krypteras med gemensamma och säker standard TLS (transport layer security). TLS är en säker och beprövad standard, som kan användas t.ex. i Internetbanken. Indikeras av en säker TLS anslutning på den bifoga s http (dvs https://...) i adressfältet i webbläsaren eller på låssymbolen överst i din webbläsare.
Vi använder lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för säkerhet, för att skydda dina data mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, partiell eller fullständig förlust, förstörelse eller obehörig åtkomst av tredje part. Våra säkerhetsåtgärder förbättras kontinuerligt enligt den tekniska utvecklingen.

IX. Verkligheten och ändra denna Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy är för närvarande giltig och har statusen maj 2021.
Utvecklingen av vår hemsida och erbjudanden om eller på grund av ändrade lagar och andra krav, kan det vara nödvändigt att uppdatera denna sekretesspolicy. Den aktuella sekretesspolicyn kan när som helst på hemsidan under https://www.tennis-point.se/datasaekerhet/ erhållas från dig och skrivas ut.