Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Francesca Schiavone

Den professionella italienska tennisspelaren Francesca Schiavone föddes den 23:e juni 1980 och proffsdebuterade år 1998. Fast hon inte var så välkänd före 2010 blev hon det när hon vann en GS-titul i Franska öppna. Francesca Schiavone är dessutom Italiens första kvinnliga tennisspelare som vunnit en GS-turnering. Idag tar Schiavone 113:e plats i singel och 175:e plats i dubbel i världsrankningen. Hennes mest framgångsrika period var juli 2011 då hon var världsfyran i singel. Francesca Schiavone nådde sitt bästa resultat i dubbel den 8:e februari 2007. Med sin unika spelstil har Francesca Schiavone vunnit 6 WTA-singeltitlar och en ITF-titel i dubbel. Den italienska tennisspelaren har spelat i alla de fyra GS-turneringarna (Australiska öppna 2009/2011, Franska öppna 2008/2010, Wimbledon 2009/2012, Amerikanska öppna 2003/2006/2010). Francesca vann dessutom Fed Cup 2006/2009/2010 och har många andra priser och titlar.

Tennisprodukter och spelstil av Francesca Schiavone

Francesca Schiavone föredrar för det mesta attackerande spelstil. Hon är mycket energisk, hon slår bollen mycket precist vilket kan förvirra motspelaren. Francesca Schiavone känner sig bekväm och säker på alla slags tennisbanor. Hon fick smeknamn ‘buggy whip’ för sin kända forehand. Men vilken erfarenhet tennisspelaren än har finns det en lika förberedd motspelare. Då är det detaljerna som gäller. Det är bland annat disciplin på tennisbanan, tennisspelarnas psykologiska tillstånd och tennisutrustning. Francesca Schiavone vet att tennistillbehör spelar en viktig roll så hon väljer tenniskläder och skor av det välkända Asics varumärket. Hon spelar med Babolat tennisracketar som anses vara bästa på tennismarknaden.

Francesca Schiavone outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisprodukter av världens ledande varumärken. Här kan man köpa den bästa tennisracketen och utrustningen som ens favoritspelare använder på tennisbanan. Man behöver inte vandra i butikerna, man har online tillgång till alla tennisprodukter. Besök butikens hemsida och välj de mest passande tennisprodukterna med hjälp av filtern. Dessutom erbjuder Tennis-Point julrabatter! Alla tennisprodukterna säljs till lägre priser så man kan köpa den bästa utrustningen nästan gratis. Begagna det unika tillfället och utrusta dig för kommande spel med Tennis-Point!

Francesca Schiavone Outfits

(1 Artikel)

Tennisväskor (1 Artikel)

* alla priser inkl. lagstadgad moms
De överstrukna priserna är de ordinarie priserna.
Kontakt
Newsletter

Jag vill få nyhetsbrevet från Tennis-Point. Nyhetsbrevet från Tennis-Point informerar regelbundet om nya produkter, ger värdefulla tips och nyheter samt exklusiva erbjudanden från Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Du kan när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part. Mer information finns i sekretesspolicyn.

Säkra betalningssätt FörskottsbetalningMasterCardVisaAmerican ExpressPayPal
  • Paypal
  • Förskottsbetalning
  • VISA, American Express
  • EuroCard, MasterCard
Våra distributörer PostNordUPS
Prisbelönad och säker
Sociala medier

Toppmärken
Francesca Schiavone Outfits | Racketar, Kläder, Skor | Tennis-Point © 2018 Tennis-Point GmbH, all rights reserved
