Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Dustin Brown

Den professionella tennisspelaren av tysk-jamaicansk ursprung Dustin Brown som föddes den 8:e december 1984 är välkänd i tennisvärlden. Tennisälskarna tycker om honom för hans fantastiska spel i singel och dubbel i ATP-turneringar. Dustin Brown är en av de få tennisspelare som vunnit över före detta världsettan Rafael Nadal. Under karriären har Dustin Brown spelat mot Rafael Nadal bara två gånger, i Wimbledon 2015 och Gerry Weber öppna 2014 och både gånger vann han. Man kan säkert säga att Dustin Brown har en unik spelstil. Idag tar han 78:e plats i singel, vilket är hans största resultat i världsrankningen. I dubbel är han på 70:e plats medan hans största resultat var 43:e plats som han hamnade på i maj 2012. Trots hans ålder är Dustin Brown fortfarande en mycket lovande tennisspelare. Han tränar under ledning av Kim Wittenberg. Vi hoppas att få se hans fantastiska spel i framtiden.

Dustin Browns bästa tennisprodukter

Dustin Brown är en mycket begåvad och mångsidig tennisspelare. Han har kraftig forehand men hand backhand slag är inte mindre imponerande. Brown har demonstrerat sin kompetens i spel mot toppspelare många gånger. Han spelar med otrolig passion och tåga och ägnar sig helt åt spelet. Man kan dock inte säga att Brown har lätta segrar. Dustin Brown vat perfekt att inför spelet är det mycket viktigt att välja passande utrustning och tillbehör. Man ska ta i hänsyn allt från tennisbanans yta och väder till motspelarens spelstil. Dustin Brown använder Under Armor tenniskläder och Babolat tennisracketar och skor. Brown spelar med Pure Drive turneringsracketen med Solinco strängning och Unique grepptejp.

Dustin Brown outfits på Tennis-Point

Ni är tennisprodukterna tillgängliga för alla tennisälskare i Tennis-Point online butiken. I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassiga tennisredskap, utrustning och tillbehör av världens ledande varumärken. Man får dessutom betydlig rabatt på alla tennisprodukter. Besök Tennis-Point inför ett viktigt spel. Man behöver inte längre vandra i butikerna och stå i kö, nu kan man köpa alla tennisprodukter online i Tennis-Point! Tennis-Point är din guide i tennisvärlden.

Dustin Brown Outfits

Din sökning gav inga träffar.