Tennis-Point använder cookies för en bättre användarupplevelse och för att göra det ännu smidigare att använda webbplatsen. Genom att använda Tennis-Points webbsida godkänner du att cookies sparas på din datorn. Information om dataskydd . x

Ana Ivanovic

Den serbiska tennisstjärnan Ana Ivanovic som föddes den 6:e november 1987 erövrade tennisälskarnas hjärtan med sitt otroliga spel. Idag är Ana Ivanovic på 16:e plats i singel och på 545:e plats i dubbel i världsrankningen. Den 9:e juli 2009 blev hon världsettan i singel medan hennes bästa resultat i dubbel är 50:e plats den 25:e september 2006. Ana Ivanovic har vunnit 15 WTA- och 5 ITF-singeltitlar. Ana Ivanovic är utan tvivel en av tennisvärldens ledande tennisspelare. Enligt Time tidskriften är hon med i listan över ’30 Legends of Women’s Tennis: Past, Present and Future”. Hon är också med i Matthew Cronins lista över 100 bästa tennisspelare av alla tider. Ana Ivanovics spelstil är verkligen unik, hon har nått toppen och är fortfarande en mycket lovande tennisspelare. Hon glorde ett genombrott när hon vann Zurich öppna 2004. Ana Ivanovic vann också Franska öppna 2008. Man kan inte säga att allt gick lugnt för henne i karriären men Ana kunde klara svårigheter och återvände till proffssporten år 2004 med nya vinster och hopp för ännu större prestationer i tennisen. Vi tvekar inte på att hon kommer att visa sig i planetens främsta turneringar så som Australiska öppna, Amerikanska öppna, Franska öppna och Wimbledon.

Tennisprodukter och spelstil av Ana Ivanovic

Ana Ivanovic proffsdebuterade år 2003 och nu tränar hon under ledning av Dejan Petrovic. Hon är väldigt bra på att spela från baslinjen och hon spelar ofta aggressivt. Ana Ivanovic vet säkert att i tennisen är det mycket viktigt att välja tennisutrustning och tillbehör rätt. När man spelar mot en lika bra tennisspelare är det detaljerna som påverkar spelresultatet. Som till exempel tenniskläder och skor. Fram till 2006 använde Ana Ivanovic Nike tennisprodukter men idag föredrar hon adidas varumärket som hon ingick ett livslångt kontrakt med. Sedan 2008 har Ana samarbetat med Rolex. Ana Ivanovic spelar med Yonex EZONE AI 98 tennisracketen idag fast förr i tiden valde hon Wilson racketmodeller. Med tennisprodukterna av högst kvalitet känner den serbiska tennisspelaren sig säker i alla spelsituationer.

Ana Ivanovic outfits på Tennis-Point

I Tennis-Point online butiken hittar man ett stort urval av förstklassig tennisutrustning av världens ledande varumärken. Det har aldrig förut varit så lätt att köpa den passande tennisracketen. Nu ska man bara besöka butikens hemsida och sortera racketarna enligt de viktigaste egenskaperna med hjälp av hemsidans filter. Tennis-Point erbjuder dessutom stora rabatter på alla produkter så man kan köpa förstklassiga tennisredskap till kanonpris. Begagna det unika tillfället att utrusta dig till kommande spel.

Ana Ivanovic Outfits

Din sökning gav inga träffar.